Tuin aanleg

Na het tuinontwerp komt vanzelfsprekend de aanleg van jouw tuin. Door onze ervaring weten we altijd hoe we jouw tuin perfect kunnen aanleggen zodat deze echt tot leven komt. Tot in detail wordt jouw tuin afgewerkt zodat jij er nadien van kunt genieten.

Na het verwijderen en afvoeren van de oude materialen (indien nodig) uit jouw tuin gaan we beginnen met het grondwerk. Als het nodig is kunnen we meteen beregening voor jouw tuin aanleggen. Als de contouren van de tuin zichtbaar worden kunnen we de bestrating van jouw tuin aanleggen. We leggen alle soorten bestrating aan voor jouw terassen of oprit, denk hierbij aan tegels, klinkers, ceramic, sierbestrating of grind. Ook kunnen we stapelblokken, cortenstaal of houten plantenbakken realiseren om meer sfeer in de tuin te brengen. Met houtwerk zoals vlonders, overkappingen, pergola's en schuttingen hebben wij ruime ervaring. Zelfs vijvers kunnen we tot in perfectie aanleggen.

Na verbetering van jou grond door middel van compost kunnen we verder gaan met het aanleggen van gazon en beplanting. Voor jou gazon kun je kiezen voor inzaaien, graszoden of zelf kunstgras. We hebben al een ruime ervaring met het aanleggen van kunstgrasvelden en kunnen deze tot in perfectie verzorgen. Bij een mooi gazon hoort natuurlijk een een aansluitende beplanting. Hagen, vaste planten, klimop, heesters, leibomen of leirekken u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren.

Ook in erfafscheidingen en hekwerk zijn wij zéér sterk. Van gaas hekwerken tot sierhekwerken, van stalen poorten, schuttingen tot leirekken wij hebben ruime ervaring. Zelf automatische poorten zijn voor ons geen uitdaging. Ook het aanplanten van jouw hekwerk behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op!

Wij staan voor jou klaar!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Dit is altijd vrijblijvend, we helpen jou graag!

Bel +31 (0)6 2270 5338

Stuur een mail

Adresgegevens

Bruns meer dan tuinen
Provincialeweg 15
5563 AG Westerhoven
Nederland

Volg ons