Tuin onderhoud

Als je zelf niet van tuinieren houdt of je hebt er geen tijd voor dan kun je ons altijd inschakelen voor het onderhouden van jouw tuin. In overleg maken we met jou afspraken over de werkzaamheden die je verricht wil hebben. We staan het gehele jaar door voor jou klaar.

Bij het onderhoud van je gazon kun je denken aan werkzaamheden als het maaien van je gazon, het verticuteren van je gazon, bemesten, kanten en onkruidbestrijding. Wij zorgen er voor dat jouw grasmat er altijd perfect groen bij ligt.

Zoals bij elke tuin moeten ook de bomen en beplanting worden bijgehouden. Door ons machinepark kunnen we elk formaat klus aan. Of het nu gaat om het snoeien van grote bomen of het bijwerken van een haag, wij zorgen dat jouw tuin er weer strak bij komt te liggen. Ook het onderhoud van de borders kunnen we verzorgen. Mocht het nodig zijn voorzien we jouw planten of bomen van bemesting of grondverbetering, zodat jouw planten of bomen optimaal kunnen groeien en bloeien. Mocht je bepaalde planten of bomen niet meer in jouw tuin willen dan kunnen we deze ook rooien.

Wil je dat jouw tuin er altijd perfect uit ziet? Dan kunnen we periodiek onderhoud verrichten. In samenspraak met jou kijken we naar de werkzaamheden die nodig zijn in elk seizoen. Vervolgens kunnen we hierover met jouw afstemmen hoe vaak we moeten komen en wat de kosten zijn. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Wij staan voor jou klaar!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Dit is altijd vrijblijvend, we helpen jou graag!

Bel +31 (0)6 2270 5338

Stuur een mail

Adresgegevens

Bruns meer dan tuinen
Provincialeweg 15
5563 AG Westerhoven
Nederland

Volg ons